ZO Skin Health Bőrterápia

Neked javasolt, ha:

 • pattanásos vagy aknés a bőröd (PCOS-ben / hormonális zavarban vagy tinikorban látványos)
 • a bőröd zsíros, tág pórusú, mitesszeres (PCOS, inzulinrezisztenciában gyakori)
 • szeretnéd felvenni az idővel a harcot (anti-aging hatás)
 • gyulladásos foltok vannak az arcodon (rozácea ellen)
 • egyenletes bőrszínt szeretnél (pigmentfoltok halványítása)
 • túl száraz, érzékeny az arcbőröd (hidratáltság visszaállítása)
 • maximális fényvédelmet szeretnél a káros napsugárzás ellen

Ez egy olyan kezelési mód, amely szembe megy a hagyományossal. Ez utóbbi csak felületileg hat és a bőr tüneteit kezeli.

A Zo Skin módszer viszont sejtszinten avatkozik be a folyamatokba!

A termékpalettája rendkívül széles (lásd alább az árlistát!): attól függően, hogy mi a páciens konkrét panasza, össze kell rakni az individuális kezelési tervet a hozzá szükséges termékekkel. Kezdő lépésként ajánlhatunk egy bőrelőkészítő – ápoló alapcsomagot, melynek ára 58.800 Ft (Daily Skincare Program) illetve 98.800 Ft (Anti-Aging Program), és legalább egy hónapos “ismerkedést” biztosít a Zo Skin módszerrel.

 

 

Ezt a munkát erre kiképzett szakorvosok végezhetik csak el: nálunk dr. Breyer Helga nyújtja az orvosi felügyeletet.

Bejelentkezés Dr. Breyer Helgához

 

 • A készítmények magas koncentrációjú, a megszokottnál drasztikusabb hatást kiváltó szerek! Ettől fog a bőr megújulni.
 • Ismerkedésként általában egy kezdőcsomagot ajánlunk, amely általában pár hétre elegendő. Már önmagában az alap bőrelőkészítő – és bőrápoló program is látványos hatást eredményez.
 • Ezt követően ajánlhatunk intenzívebb hatóanyagú krémeket. Az első 4-6 hét során zajlik az adaptációs fázis: ekkor tapasztalható némi hámlás, bőrszárazság, égő érzés, az arcbőr kipirosodása. Ez azt jelenti, hogy a már károsodott hámfelszín “levetkőzése” történik, ami kellemetlenségekkel járhat.Főleg azok számíthatnak kellemetlenebb tünetekre, akiknek az arcbőre vékony, érzékeny illetve azt károsította a sok napozás.
 • Az átalakulási folyamat először intenzívnek tűnhet, de ez az új bőrréteg képződését jelzi. Átmeneti, max. 1-2 hónapos időszakról van szó, és ez normális. Ha nagyon kellemetlen az irritáció, akkor lehet csökkenteni a felvitt krémek mennyiségét illetve lehet csökkenteni az alkalmazás gyakoriságát, de így az átváltozás is lassabban fog lezajlani.
 • Ha valamilyen fontos esemény jön közbe, akkor a termékek használatát- amennyiben zavaró az irritáció –  pár nappal előtte fel lehet függeszteni és arra az időszakra kihagyni.

Zo Skin árlista

A protokoll lépései:

 1. Orvosi konzultáció (dr. Breyer Helgával)
 2. Bőrelőkészítési fázis:  bőrtisztítás – radírozás – faggyúkontroll – ezeket a lépéseket mindennapos jelleggel végezni kell otthon az előírtak szerint, a megvásárolt termékekkel. Ezzel lehet megalapozni egy új és egészséges bőrszerkezetet.
 3. Bőrterápiás fázis: attól függően, hogy mi a panasz, az orvos speciális készítményt ír fel, amely innovatív hatóanyagot tartalmaz és komolyabb bőrproblémákra is hatásos megoldást kínál. Ebben a szakaszban lehet számítani a fent vázolt adaptációs kellemetlenségekre.
 4. Kontroll: előre megbeszélt időpontban (változó, hogy a kezdéstől számítva hány hét múlva) sor kerül egy ismételt találkozóra vagy távkonzultációra, ahol a tapasztalatok függvényében módosíthat az orvos a terápián és a fenntartó kezelés is megbeszélésre kerül.

Az orvosi konzultáción, első alkalommal dől el, hogy pontosan milyen kezelésre van szükség. Attól függően, hogy mi a fő panasz, az orvos mérlegeli, hogy melyik bőrterápiás protokoll lehet a legcélravezetőbb, és ennek megfelelően állítja össze a csomagot. Ezért ennek árazása egyedi!

 

egyenletes pigmentáltság elérése és hidratálás

 

problémás, aknés bőr meggyógyítása

 

pattanásos bőr, fokozott faggyútermelés kezelése

 

egyenletes arctónus elérése és anti-aging hatás