így dolgozunk

Figyeljük és  keressük azokat a módszereket és technikákat, amivel a legjobb természetes hatást lehet elérni, ha külső-belső fiatalításról és vitalizálásról van szó. Nem ijedünk meg, ha egyes módszerek itthon még kevéssé ismertek – sőt, azon gondolkozunk, hogyan lehetne ezeket még eredményesebbé tenni!

A fiatalító és regeneráló, fittséget fokozó infúziós terápia tengerentúlon nagy népszerűségnek örvend, hazánkban viszont alig alkalmazzák. Mi kidolgoztunk olyan koktélokat is – kifejezetten például a sportolóknak -, amelyek máshol egyelőre nem elérhetők.

Anti-Aging Start Program bőrterápia
ZO Skin előtte/utána képek

ZO® Skin Health Program Eredmények Az itt látható képek valódi, nem manipulált felvételek. A képen szereplők Dr. Zein Obagi páciensei.

részletek
Anti-aging Start Program bőrterápia
Anti-aging Start Program

Anti-aging Start Programunkat azoknak javasoljuk, akik nem csupán külsőleg, de fizikálisan és mentálisan is egyaránt szeretnének egy kis „lökést” kapni.

részletek
infúziós koktél
infúziós koktéljaink

Kattints rá arra az infúziós koktélra, amelyről bővebben szeretnél olvasni! Az infúziós kezelésed árát lehetőséged van online, bankkártyával ..

részletek
infúziós koktélok
hogyan működik

A bárban sokféle infúziós koktél megtalálható. A koktélok működési alapelve hasonló: vitalizálnak, feltöltenek energiával és gyorsítják a regenerációdat. Sok esetben ..

részletek
infúziós koktél
Infúziós kezelések

Fiatalító hatású, fittséget és regenerációt fokozó kúrák, sportolóknak, menedzsereknek, gyengébb immunrendszerűeknek, fokozottabb terhelésnek kitett személyeknek

részletek
Egyénenként változó
  • speciálisan egyéni kiszerelésben
  • orvosi vizit előzi meg
  • hatása azonnal érzékelhető
infúziós kezelések
miért jó

Manapság 10 emberből kilenc szenved vitaminhiányos állapotban. Vagyis 90% a valószínűsége annak, hogy Te sem jutsz hozzá elegendő vitaminhoz és ásványi ..

részletek
infúzióbár
neked is hasznos?

Ha majd kicsattansz az egészségtől, gyorsan regenerálódsz, jól érzed magad a bőrödben, intenzív sportteljesítményre vagy képes, kiegyensúlyozottan táplálkozol és eleget ..

részletek
bőrterápia
ZO Skin Health bőrterápia

Erős hatóanyagú prémium termékcsalád, amelyek kizárólag orvosi felügyelet mellett alkalmazhatók. Egyénre szabott protokoll!

részletek
 
  • sejtszinten hat
  • újjáépíti a bőrt
  • kiváló problémás arcbőrre, fiatalításra
  • nemtől és kortól függetlenül