Anti-aging Start Program

Anti-aging Start Programunkat azoknak javasoljuk, akik nem csupán külsőleg, de fizikálisan és mentálisan is egyaránt szeretnének egy kis „lökést” kapni.

Az idő repül, de a bőrödön nem kell, hogy ez látszódjon.

 

A ZO®Skin Health Anti-aging  5 lépéses napi bőrápolási rutin intenzíven csökkenti a környezeti hatások következtében és a kor előrehaladtával kialakult bőrelváltozásokat.

Érett bőr esetén ajánlott program, amikor már tapasztalhatók a bőr öregedésének korai jelei, mint a finom ráncok, egyenetlen textúra, bőregyenetlenség, a fokozott érzékenység, száraz érzés. A program aktív összetevőivel, a nagyobb retinol és antioxidáns koncentrációjával segíti a bőr regeneratív mechanizmusait, és javítja a sejtszintű károsodásokat. Már néhány hét alatt látványosan javult minőségű bőrt eredményez.

 

A Formakontroll infúzió terápiás koktél hatására fittebbnek, energikusabbnak érzed magad és láthatóan szépülsz is tőle. Nagy dózisban tartalmaz – egyebek mellett – C-vitamint, antioxidánsokat, ionokat és magnéziumot.

A koktélt az egyéni állapotnak és prioritásoknak megfelelően állítjuk össze; olyanokkal egészíthetjük ki, mint glutation, szelén, vas. A koktél öregedésgátló hatása mellett, hidratál és méregtelenít (ez az arcbőrön is látható lesz), javítja a kötőszövetek minőségét (haj, bőr, köröm), jó hatású a kognitív funkciókra, valamint energizál és vitalizál.

A csomag tartalma:

  • Orvosi konzultáció (Breyer Helga doktornővel)
  • ZO®Skin Health Anti-aging alapcsomag (5 lépéses napi rutin)
  • 5 alkalmas Formakontroll infúziós terápia

A csomag kedvezményes bevezető ára: 199.000,- Ft*

*amennyiben egyéni prioritások miatt, opcionálisan választható kiegészítő elemek kerülnek az infúzióba (pl. vas vagy glutation) a csomag ára változhat.

IDŐPONTOK 2020 JANUÁRTÓL FOGLALHATÓK!

bejelentkezés anti-aging start programra