miért jó

Manapság 10 emberből kilenc szenved vitaminhiányos állapotban. Vagyis 90% a valószínűsége annak, hogy Te sem jutsz hozzá elegendő vitaminhoz és ásványi anyaghoz!

szájon át bevehető
készítmények hátrányai
hatóanyag csupán ötöde szívódik fel
krónikus gyomor és bélrendszeri panaszok esetén nem szedhetők
betegség, antibiotikumkúra után a károsodott bélflóra nem megfelelően végzi a dolgát
más hatóanyaggal együtt bevéve semlegesítik egymás hatását
mesterséges adalékanyagokat tartalmaznak
elfelejted bevenni
infúzió előnyei
biológiai hasznosulás 100%-os
megkerüli az emésztőrendszert
közvetlenül a véráramba kerül
magas dózisban, személyre szabott vitaminokat tartalmaz
azonnali eredmények tapasztalhatók
egyetlen infúzió fedezi egy havi vitamin- és ásványi anyag igényedet.

Általában keveset viszünk be D-vitaminból, B12 vitaminból, A-, C-, E vitaminokból. Az emberek jelentős része vashiányos és túl kevés rostot eszik. De kalciumból, káliumból sem jutunk eléghez. Ennek oka a napjaink helytelen táplálkozására, az értékes mikrotápanyagokban szegény élelmiszerekre vezethető vissza. A tartós hiányállapot kikezdi az immunrendszerünket, lelassítja a sejtregenerációt, csökkenti a terhelhetőségünket, rombolja az egészségünket. Hamarabb megöregszünk. Logikusan következik ebből, hogy a legtöbb ember szájon át bevehető vitaminkészítményekkel próbálkozik. Már a kicsi gyerekeknek is ezt adják.

Csakhogy ezek elég rosszul hasznosulnak! A hatóanyaguk csupán ötöde képes felszívódni a szervezetünkben. Sok tényező tudja a felszívódást zavarni: például más hatóanyaggal együtt bevéve semlegesítik egymás hatását, vagy betegség, antibiotikumkúra után a károsodott bélflóra nem megfelelően végzi a dolgát. Az ételallergiával, krónikus gyomor-és bélrendszeri panasszal élők szintén hiányt szenvednek.

Az intravénás kúrákkal azonnali eredmények tapasztalhatók.

Gondoljunk azokra is, akik egyszerűen nem szednek ilyen tablettákat, vagy folyton elfelejtik bevenni azokat. Vannak olyanok, akik gyomorbántalmakat tapasztalnak tőlük – ne feledjük, a tabletták és porok mesterséges adalékanyagokat, csomósodásgátlókat stb. is tartalmaznak! Ezzel szemben az infúzió magas dózisban és személyre szabottan tartalmaz vitaminokat és tápanyagokat,amelyek közvetlenül a véráramba kerülnek. Mivel megkerülik az emésztőrendszert, a biológiai hasznosulás 100%-os! A kezdeti pár alkalmas, intenzív “feltöltő” terápiát követően a havi egy fenntartó adag fedezi egy havi vitamin- és ásványi anyag igényedet.

A vitalizáló és a sejtregenerációt felgyorsító infúzióink dr. Breyer Helga belgyógyász doktornő rendelésén keresztül érhetők el.

jöhet egy koktél?