Szakorvosi háttér

Dr.Breyer Helga a különféle szénhidrát-anyagcsere zavarok (inzulinrezisztencia, cukorbetegség), az ezzel összefüggő hormonális elváltozások, elhízás okainak kivizsgálásában és terápiájában tett szert jártasságra. Ezt a specializációt a sportorvoslás területére is kiterjesztette.

Kiket fogad dr.Breyer Helga? 

választott sportágban leigazolt élsportolókat, vagy heti több, mint 5 óra edzést végző komolyabb sportolókat illetve hobbisportolókat, akiknek testsúly-kontrollra van szükségük

 

az általa gondozott pácienseit, akik 2016 óta jártak nála konzultáción

 

 

 

 

 

Dr.Töllösy Judit szintén nagy tapasztalattal rendelkezik, ha a sportorvoslás és a táplálkozástudomány területeinek metszetét nézzük. Az utóbbi években több figyelmet fordít a szénhidrát-anyagcserével összefüggő betegségekre.

Kiket fogad dr.Töllösy Judit? 

mindenkit, akinél fennáll hormonális eltérés vagy szénhidrát-anyagcsere gyanúja (inzulinrezisztencia, pajzsmirigy-működés zavara stb.)

elhízásban szenvedőket, akik súlycsökkentő terápiában szeretnének részt venni

azokat, akiknek nehezített a teherbeesésük, és belgyógyászati szűrésre, beállításra van szükségük

 

 

 

 

 

Várólista van. Hogy juthatsz gyorsabban terápiához? 

Nálunk van egy kidolgozott protokoll, amely meghatározza, hogyan épül egymásra az orvos és a dietetikus munkája, illetve a diagnosztika. A csomagjaink ezt a sémát követik. Ha gyorsítani szeretnél, akkor rendeld meg valamelyik csomagunkat!

A Sportkontrollban kiemelt szerep jut az étrendi felmérésnek és – beállításnak, ezért a protokoll elválaszthatatlan része a dietetikai konzultáció. A csomagjaink komplexek: dietetika és belgyógyászati konzultáció van bennük. Mindezt viszonylag gyorsan lebonyolítjuk. A 12 hetes utánkövetéses (full komplex) csomagban rendszeres dietetikai kontrollokra kerül sor, illetve távkonzultációban áll rendelkezésre az orvosod.

 

A belgyógyászati konzultáció tartalma

  • 30 perces konzultáció (élsportolók esetében 60 perc, felárral)
  • anamnézis-felvétel
  • laborlelet-elemzés
  • szükség esetén további laborindikáció
  • szükség esetén gyógyszeres terápia meghatározása és receptfelírás

Ára

  • 20 000 Ft
  • extra csomagnál és a komplex kivizsgálásnál a csomagár tartalmazza!