Infúziós koktélok, MYERS’ és társai

A vitalizáló és a sejtregenerációt felgyorsító infúzióink dr. Breyer Helga belgyógyász doktornő rendelésén keresztül érhetők el. Az ambulánsan végzett beavatkozás előzetes felmérést követően történik meg – távkonzultáció vagy személyes konzultáció formájában –, az optimális eredmény eléréséhez azonban ismételni kell.

Hogyan működik az infúzió?

Az infúzió magas dózisban tartalmaz vitaminokat és tápanyagokat, amelyek közvetlenül a véráramba kerülnek. Mivel megkerülik az emésztőrendszert, a biológiai hasznosulás 100%-os lesz! Ha ezt a koktélt szájon keresztül adnánk, a felszívódás mindössze 20%-os lenne, ezért igen nagy a különbség. Az infúzió – attól függően, hogy mennyi minden van benne – 50-90 perc alatt csöpög le. Infúzióbárunkban nyugodt, szeparált körülmények között adjuk be koktélodat, mindeközben lazíthatsz az ágyon, olvashatsz, kikapcsolódhatsz, magadra koncentrálhatsz. Ha aktívan töltenéd el ezt az időt is, akkor laptoppal az öledben ülve dolgozhatsz, vagy akár üzleti megbeszélést is lebonyolíthatsz a két fő részére alkalmas luxus infúzióbárunkban.  A legjobb eredményhez ismételni kell, azaz fenntartó dózisokat is ajánlott beadni, havi 1-2 alkalommal. Viszont így maximális „töltöttség” érhető el, ami hosszú időre fennáll.

Fiatalító hatás!

Az alábbi infúziós koktélok kifejezetten fiatalító hatásúak illetve gyorsítják a regenerációt. Ezért azoknak javasoljuk, akik szeretnék magukat fiatalosabbnak, fittebbnek érezni!

Kattints rá arra az infúziós koktélra, amelyről bővebben szeretnél olvasni!

MYERS’ KOKTÉL (anti-stressz ’csodakoktél’ )

ára: 20.000 Ft-tól

Kifejezetten javasolt menedzsereknek, stresszes életvitelűeknek, előadó-művészeknek, sokat utazóknak, nagy terheltségnek kitett személyeknek.
Ez a legismertebb és legnépszerűbb infúziókoktél!

Mire képes?

 • hidratál
 • a krónikus tüneteket csökkenti: fáradtság, izomfájdalom, fejfájás
 • enyhíti a görcsöket és a migrént
 • vitalizál, ezután növekvő energiaszint tapasztalható
 • a sportteljesítményt is javítani képes

C-vitamint, B-vitaminokat, magnéziumot, kalciumot tartalmaz. Kérésre az egyéni céloknak megfelelően ez kiegészíthető egyéb komponensekkel!

*MYERS’ koktélunk KONZULTÁCIÓ NÉLKÜL IS kérhető!

 

FORMAKONTROLL (fiatalító, szépítő infúzió koktél)

ára: 18.000 Ft-tól

Azoknak javasoljuk, akik fizikálisan és mentálisan egyaránt szeretnének egy kis „lökést” kapni, ami által fittebbnek, energikusabbnak érzik magukat, és látható a szépülés.

Mire képes?

 • hidratál, méregtelenít (ez az arcbőrre is hatással van)
 • javítja a kötőszövetek állapotát (bőr, haj, köröm szebb lesz)
 • jó hatással van a kognitív képességekre
 • energizál és vitalizál
 • öregedésgátló (anti-aging) hatása van

Nagy dózisban tartalmaz – többek közt – C-vitamint, antioxidánsokat, ionokat és magnéziumot. A koktélba egyéb összetevők is kerülnek az egyéni célok ismeretében – ezt a személyes konzultáció dönti el!

BODYKONTROLL (fogyást segítő infúziós koktél)

ára: 22.000 Ft-tól

Azoknak javasolt, akik szeretnék megtámogatni kiegészítő módszerekkel a fogyásukat, ezért ez kifejezetten komplenter jellegű terápia.
FONTOS tehát: nem váltja ki az egészséges életmódot, azaz kizárólag egyénre szabott étrend és személyi edzésprogram mellett fejti ki a hatását!

Mire képes?

 • hidratál
 • optimális szintre állítja be a tápanyag-ellátottságot
 • energetizál: ezáltal a fittségérzet nő, könnyebb lesz a mozgás és az edzés
 • étvágycsökkentő hatás is lehetséges, ezáltal könnyebb betartani a diétát
 • jó hatású a zsíranyagcserére és az endokrin rendszerre

A koktél többek közt a következőket tartalmazza: antioxidánsok, magnézium, cink, alfa-liponsav. A pontos összetevők listája a személyes konzultáción dől el az egyéni jellemzők és célok figyelembevételével!