Orvosi fogyókúra

Sokan nem értik, hogy miért nem tudnak lefogyni. És valamilyen sztenderd megoldást követnek – ami nem működik.

A szervezetünk egy érzékeny műszer, amire nem húzható rá séma! Egyfelől örököltünk valamilyen anyagcsere-működést; másfelől egyedi az életritmusunk, a leterheltségünk, és a lehetőségeink sem ugyanazok. Csak akkor lehet választ találni a miértekre, ha górcső alá vesszük ezeket a tényezőket!

A specialistáink könnyen megtalálják, hol a hiba!

Az esetek többségében nincs orvosilag kezelendő ok, de a mindennapi étkezésed és a nem elégséges mozgás ellehetetleníti a vállalkozás sikerét. A dietetikusaink pár alkalom alatt segítenek belőni a leghatékonyabb táplálkozási sémát! Arra is rávilágítanak, hogy milyen diétahibákat követsz el. Kérésre 10 napos mintaétrendet is írnak neked, ami a kezdeti időszakban jelentős segítséget ad.

Ha anyagcsere- vagy hormonális eltérést szűr ki az orvosunk, akkor lesz igazán fontos a komplex csapatmunka, amit a hasonló nevű csomag keretében olcsóbban elérhetsz! Az étrendi beállítás mellé egyéni terápiát javasolunk; de  gyógyszert csak indokolt esetben írnak fel a doktornők. Minden esetben tudnak javasolni egyénre szabott táplálék-kiegészítőket annak érdekében, hogy a fogyásod könnyebb legyen, mert ezek az anyagcserédre hatnak. Sőt, az infúzióbárunkban található kifejezetten olyan koktél, amely támogatni tudja a súlycsökkentő programodat!

Van egy 12 hetes utánkövetéssel kiegészült (full komplex) csomagunk is.  A beállítást követően a dietetikussal találkozol pár hetente, illetve orvosi távkonzultáció történik, ahol a kontrollok során testzsír-összetétel mérő készülékkel és laborvizsgálatok elemzésével tudjuk dokumentálni a haladást, és szükség esetén korrigálunk a terápiás javaslaton.

TIPP: Olvasd el az Így égess zsírt! c.írásunkat a Blogban! Remekül összefoglalja, hogy mi minden kell ahhoz, hogy sikeresen le tudj fogyni.
Szakorvosi háttér

Túlsúly, fogyás, hormonális zavarok kivizsgálása, szénhidrátanyagcsere-zavarok kezelése.

részletek
15 000 - 20 000 Ft
  • 30 perc
  • anamnézis-felvétel
  • laborlelet-elemzés
  • receptfelírás
Online bejelentkezés
Étrendbeállítás

Személyre szabott tanácsadás, gyakorlott dietetikusokkal.

részletek
12 000 – 20 000 Ft
  • 2 találkozó
  • összesen 120 perc
  • testösszetétel-mérések
  • táplálkozásinapló-elemzés
Online bejelentkezés
Táplálék-kiegészítők

Regenerációt, fittséget elősegítő készítmények, anyagcsere- és hormonális problémákra is

részletek
 
  • a piacinál kedvezőbb áron
  • a recepciónkon megvásárolhatók