Közlemény a Sportkontroll rendkívüli nyitvatartási rendjéről! Tovább »

Közlemény a Sportkontroll rendkívüli nyitvatartási rendjéről!

Május közepétől Budapesten is feloldották a kijárási korlátozásokat – ez kedvező hír nekünk is, minden szolgáltatásunkat  személyesen igénybe lehet venni júniustól. Azonban a járványveszély fennáll, így óvatosságra van szükség mindenki részéről.

Az alábbiakban részletezzük az aktuális helyzetet:

 

INFÚZIÓ – IMMUNERŐSÍTÉS MINDEN NAP

Sokan érdeklődnek a nagy dózisú vitaminokat és antioxidánsokat tartalmazó koktélok iránt a jelenlegi járványhelyzetben, ezért infúzió bárunk folyamatosan nyitva.
A megnőtt keresletet igyekszünk kielégíteni, betartva a szükséges óvintézkedéseket. Egy helyiségbe egy főt ültetünk be (kivéve párok).

Hétfőtől szombatig van lehetőség jönni (kivéve ünnepnapokon), a szabad, foglalható helyeket folyamatosan töltjük fel az online előjegyzési felületre: www.sportkontroll.hu/online-bejelentkezes/infuzio-bar

Amennyiben párral szeretnél jönni, foglalj le egy időpontot, és ezzel párhuzamosan írj az info@sportkontroll.hu címre, jelezve, hogy hozol magaddal valakit.

 

BELGYÓGYÁSZAT, DIETETIKA: MEGY TOVÁBB

  • dr. Breyer Helgához  lehetséges az időpontfoglalás SZEMÉLYES konzultációra. A szabad időpontokat folyamatosan nyitjuk meg, ezért az online bejelentkezési felületet kell csekkolni!
  • dr. Töllösy Judithoz ONLINE rendelésre folyamatosan lehet bejelentkezni, videón keresztül történik a konzultáció.  Időpontok szintén az online bejelentkezési felületen foglalhatók, majd a technikai egyeztetés végett előzetes kapcsolatfelvétel történik.
  • FONTOS: sokaknak van kontroll időpontja, vagy kontrollra jönnének – de nincs friss laborleletük. Újraindult nálunk a vérvétel – korlátozásokkal – április második felében, így ennek most már nincs akadálya.

 

  • dietetikusainkhoz lehetőség van SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA JÖNNI júniustól. Gelencsér Adrienn és Széchy Eszter június 2-től, Schlaffer-Szilágyi Nóra június 16-tól fogad pácienseket a rendelőnkben!

 

  • ONLINE dietetikai tanácsadásra vagy kontrollra folyamatosan lehet bejelentkezni Vásony-Dékei Zórához és Gelencsér Adriennhez,  mely szintén videó vagy telefonbeszélgetés keretén belül történik. Időpontfoglalás online történik, majd technikai egyeztetés végett előzetesen felvesszük a kapcsolatot.

 

  • orvosainkhoz és dietetikusainkhoz természetesen továbbra is lehetősége van „sima” távkonzultációra jelentkezni azoknak, akik folyamatosan gondozott pácienseink (a weboldalon keresztül)
  • receptíratás lehetséges, de a postázás körülményessé vált – ezért kérjük, hogy akinek receptre van szüksége, az jelezze az igényt és lehetőleg személyesen jöjjön el érte a rendelőbe!

 

VÉRVÉTEL: ÚJRAINDULÁS, KORLÁTOZÁSOKKAL 

Hétköznaponként, hetente min. 4-szer nyitva van a vérvételi egységünk. Az időpontfoglalás a korábbiaknak megfelelően a weboldalon, online történik!

Az óvintézkedések betartása végett itt kiemelten kérjük, hogy kísérőt ne hozzatok be magatokkal a rendelőbe (a bevásárlóközpontban várakozzanak)!

Naponta 7 főben maximalizáljuk a terheléses vércukor-vizsgálaton (OGTT) részt vevők számát, emiatt várólista alakult ki. Ha terheléses vércukor-vizsgálatra van szükség, időben, előre javasolt időpontot foglalnod. 

 

WORKSHOPOK:

Hamarosan újraindulnak a dietetikai workshopok, a rendszeresen megtartott 160 GRAMMRÓL – OKOSAN! és további tematikus kurzusok. Változás, hogy a kurzusokból több is online lesz ezentúl megtartva, valamint egységesen előre kell fizetni a regisztráció során, bankkártyával. Így földrajzi fekvéstől függetlenül bárki részt tud venni ezeken a workshopokon.

 

A social media felületeken és itt a weboldalunkon megtalálható közleményben folyamatosan frissítjük a helyzetet és hírt adunk a változásokról.

Reméljük, minél többeket fogadhatunk a rendelőnkben, mindenkit várunk szeretettel!

Üdvözlettel:

a Sportkontroll Team