Konzultációra bejelentkezés

Ezen a felületen jelezheted az igényed az Anti-Aging Start Csomag elkezdéséhez szükséges orvosi konzultációra. A jelzést követően 1 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot időpont-egyeztetés végett.

  • A konzultáció 30 percet vesz igénybe, a ZO Skin Health bőrterápiából és az Infúziós kezelésből álló protokoll első lépése, térítési díját tartalmazza a csomag ára, mely 199.000,- Ft.
  • A csomagár magában foglalja a ZO®️Skin Health Anti-aging alapcsomagot (5 termékből álló, öt lépéses napi rutin), az 5 alkalmas Formakontroll infúziós terápiát, valamint az orvosi konzultációt.
  • Amennyiben a konzultáció után úgy döntenél, hogy mégsem vágsz bele az Anti-Aging Start programba, úgy a konzultáció díja 20.000 Ft.
  • A kezdeti időszakot követően távkonzultációs kapcsolatban maradsz az orvosoddal, melynek menete az első alkalommal egyeztetésre kerül. A távkonzultációknak nincsen felára, ellenben a program során az újabb Zo Skin termékért személyesen kell befáradni vagy futárszolgálattal juttathatjuk el a címedre.

Kérlek írd be a saját nevedet!
Kérlek írd be a saját e-mail címedet! A hotmail és yahoo címekkel nem kommunikál jól a rendszerünk; ezek helyett, kérjük, adj meg mást (pl. gmailt).
Kérlek írd be a mobil telefonszámodat ilyen formátumban: 30/3030303 vagy 30-3030303. Perjel vagy kötőjel legyen a körzetszám és a telefonszám között! Az országkódot (+36) nem kell beírni a mezőbe.
Kérlek írd be a születési dátumodat ilyen formátumban: éééé.hh.nn. vagy éééé.hh.nn (a végén a pont a különbség)!
Kérlek írd be a taj számodat: 9 szám egymás után, pl: 0265161616 VAGY (külföldi vendégeink) a vezetékneved első 3 karaktere majd a születési dátum egybeírva, elhagyva az első két számjegyet – ami 19 vagy 20, pl: SPO010203!
Kérem a konzultációt