Konzultációra bejelentkezés

Ezen a felületen jelezheted az igényed a ZO Skin orvosi konzultációra. A jelzést követően 1 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot időpont-egyeztetés végett.

  • A konzultáció 30 perces, a ZO Skin protokoll első lépése, térítési díja 15.000 Ft amennyiben ZO Skin terméket is vásárolsz minimum 30.000 Ft értékben. A termékvásárlás nélküli térítési díj 29.000 Ft. Mivel a gyulladásos eredetű bőrpanaszok mögött gyakran állnak fent anyagcsere- és hormonális problémák, esetenként komplex problémafeltárásra lehet szükség.
  • A konzultáció díját abban az esetben is kérjük megtéríteni, ha úgy döntesz, hogy mégsem vágsz bele a ZO Skin Bőrterápiás programba.
  • A kezdeti időszakot követően távkonzultációs kapcsolatban maradsz az orvosoddal, melynek menete az első alkalommal egyeztetésre kerül. A program során az újabb Zo Skin termékért személyesen kell befáradni vagy futárszolgálattal juttathatjuk el a címedre.

Kérlek írd be a saját nevedet!
Kérlek írd be a saját e-mail címedet! A hotmail és yahoo címekkel nem kommunikál jól a rendszerünk; ezek helyett, kérjük, adj meg mást (pl. gmailt).
Kérlek írd be a mobil telefonszámodat ilyen formátumban: 30/3030303 vagy 30-3030303. Perjel vagy kötőjel legyen a körzetszám és a telefonszám között! Az országkódot (+36) nem kell beírni a mezőbe.
Kérlek írd be a születési dátumodat ilyen formátumban: éééé.hh.nn. vagy éééé.hh.nn (a végén a pont a különbség)!
Kérlek írd be a taj számodat: 9 szám egymás után, pl: 0265161616 VAGY (külföldi vendégeink) a vezetékneved első 3 karaktere majd a születési dátum egybeírva, elhagyva az első két számjegyet – ami 19 vagy 20, pl: SPO010203!
Kérem a konzultációt