Infúzióterápia igénylés

Ezen a felületen jelezheted az igényed az infúzióterápiára illetve az azt megelőző orvosi konzultációra. A jelzést követően 1 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot időpont-egyeztetés végett.

  • A konzultáció 30 percet vesz igénybe akkor, ha még nem állsz nálunk belgyógyászati kezelés alatt, vagy az utolsó orvosi vizit óta több, mint 1 év telt el. Ebben az esetben a konzultáció díja 20.000 Ft.
  • Itt kerül sor az állapotfelmérésre és a doktornő egyénre szabja az infúziós terápiádat. Lehetőség van az infúzió azonnali bekötésére ezt követően. Ha későbbi időpontban élsz a lehetőséggel, akkor kérjük annak térítési díját előre kifizetni az időpont-egyeztetéssel párhuzamosan, mert csak így él a kedvezményes vizitdíj.
  • Az infúzió terápia általában több alkalomból áll. A konzultáción megbeszélésre kerül, hogy mi lesz ennek a menete; általában valamely alkalmat követően a doktornő távkonzultációs formában egyeztet a terápia további menetéről. A távkonzultáció térítésköteles, 6.000 Ft.
  • Ha az utolsó infúziós alkalom óta több, mint 12 hónap telt el, távkonzultációra nincs lehetőség: ismételten személyes konzultációra kell időpontot kérni ezen a formalapon.

Kérlek írd be a saját nevedet!
Kérlek írd be a saját e-mail címedet! A hotmail és yahoo címekkel nem kommunikál jól a rendszerünk; ezek helyett, kérjük, adj meg mást (pl. gmailt).
Kérlek írd be a mobil telefonszámodat ilyen formátumban: 30/3030303 vagy 30-3030303. Perjel vagy kötőjel legyen a körzetszám és a telefonszám között! Az országkódot (+36) nem kell beírni a mezőbe.
Kérlek írd be a születési dátumodat ilyen formátumban: éééé.hh.nn. vagy éééé.hh.nn (a végén a pont a különbség)!
Kérlek írd be a taj számodat: 9 szám egymás után, pl: 0265161616 VAGY (külföldi vendégeink) a vezetékneved első 3 karaktere majd a születési dátum egybeírva, elhagyva az első két számjegyet – ami 19 vagy 20, pl: SPO010203!
Kérem a konzultációt