Infúzióterápia igénylés

Ezen a felületen jelezheted az igényed az infúzióterápiára illetve az azt megelőző orvosi konzultációra. A jelzést követően 1 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot időpont-egyeztetés végett.

  • A konzultáció 30 percet vesz igénybe akkor, ha még nem állsz nálunk belgyógyászati kezelés alatt, vagy az utolsó orvosi vizit óta több, mint 1 év telt el. Ebben az esetben a konzultáció díja 20.000 Ft. Egyébként a konzultáció 15 perc és kedvezményes áron kerül felszámlázásra (10.000 Ft).
  • Itt kerül sor az állapotfelmérésre és a doktornő egyénre szabja az infúziós terápiádat. Lehetőség van az infúzió azonnali bekötésére ezt követően. Ha későbbi időpontban élsz a lehetőséggel, akkor kérjük annak térítési díját előre kifizetni az időpont-egyeztetéssel párhuzamosan, mert csak így él a kedvezményes vizitdíj.
  • Amennyiben úgy döntesz, hogy mégsem vágsz bele a programba, a teljes áras orvosi vizitdíj megtérítését kérjük, ami 20.000 Ft.
  • Az infúzió terápia általában több alkalomból áll. A konzultáción megbeszélésre kerül, hogy mi lesz ennek a menete; általában valamely alkalmat követően a doktornő távkonzultációs formában egyeztet a terápia további menetéről. A távkonzultáció térítésköteles, 6.000 Ft.
  • Ha az utolsó infúziós alkalom óta több, mint 12 hónap telt el, távkonzultációra nincs lehetőség: ismételten személyes konzultációra kell időpontot kérni ezen a formalapon.

Kérem a konzultációt